Het atelier is uitgerust met meerdere computersystemen met internetaansluiting.

Er is een airbrush-revisie-station, waar naalden rechtgetrokken en gepolijst kunnen worden, onderdelen vervangen kunnen worden of gereinigd d.m.v. professionele Ultrasoon-apparatuur.

Afbeeldingen kunnen gescand worden of direct vanaf usb-stick of internet op overhead-sheet geprint worden. Je kunt zodoende direct aan de slag met je werkstuk. In een aparte ruimte kunnen door middel van 3M overheadprojectors in alle rust afbeeldingen overgezet worden op papier, doek of andere ondergronden

Tevens is er een uitgebreide bibliotheek aanwezig met literatuur betreffende airbrush, pinstriping en kunstboeken in het algemeen.

In het atelier is een aparte werkunit aanwezig waar aan helmen, tanks en andere objecten gewerkt kan worden. Onze relatie met een professionele industriespuiter draagt er zorg voor dat objecten op een deskundige wijze van een beschermende laklaag voorzien kunnen worden.

Tijdens de cursussen wordt alleen gewerkt met acrylverven en inkten op waterbasis. In het atelier wordt niet met producten op oplos (thinner) basis gewerkt.

© Copyright - Joop vd Velden - Airbrush artist - web design by Madam Besson